TUOTE LOPPU Panasonic Toughbook CF-54 MK2, A-kuntoluokan käytetty kannettava, Takuu 24kk

Käytetty kannettava Panasonic Toughbook CF-54 MK2 ominaisuudet lyhyesti
Näyttö: 14" / Prosessori: Intel i5-6300U / Muisti: 8GB / Näytönohjain: Intel HD Graphics 520 / Kiintolevy: 256GB SSD / Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro / Takuu 24k

A-kuntoluokan kannettavat ovat yleisolemukseltaan erittäin siistejä ja rungossa voi olla vähäisiä käytön jälkiä. Näyttö on virheetön. Tämä kone on nähtävissä liikkeessämme. 

Panasonic Toughbook kannettavat on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Tämän yrityskannettavan rungon rakenteet ja kestävät materiaalit yhdistettynä tehokkaisiin komponentteihin ovat osoittautuneet käytännössä pitkäikäisiksi ratkaisuiksi. Tämä kannettava sopii erityisesti teollisuuteen, maastoon, autohuoltamoille ja muuhun olosuhteiltaan vaativaan käyttöön.

Käytetty kannettava Toughbook CF-54 MK2 on asennettu Tampereen Mediakulmassa käyttövalmiiksi. Windows 10 on asennettu puhtaana asennuksena ja koneeseen ei ole asennettu mitään valmistajan tai kolmansien osapuolien ylimääräisiä ohjelmia.

Käytetyt kannettavat tietokoneet käyvät läpi yksityiskohtaisen tarkistuksen ennen myyntiä. Kannettavan näppäimistö, tuulettimet ja pinnat puhdistetaan ennen myyntiä.

Tässä kannettavassa on 256GB SSD levy, lisäksi tässä kannettavassa on i5 suoritin ja 8GB DDR3 muistia. Näistä syistä kannettavan käyttö on nopeaa ja sujuvaa. Tämän kannettavan paino on 1,99kg ja paksuus 2,98cm. Tämä kestämään tarkoitettu kannettava on siis kohtuullisen painoinen ja kulkee mukanakin suhteellisen vaivattomasti. 

Pelikäyttö on lähes kaikilla yrityskannettavilla rajallista, emmekä siis suosittele kannettavia pelaamista varten.Koneen ominaisuudet

Malli:   Panasonic Toughbook CF-54 MK2
Näytön koko   14”
Näytön resoluutio   1920 x 1080 (Full HD)
Muisti   8GB DDR3
Kiintolevy   256GB SSD
Prosessori   Intel i5-6300U
Näytönohjain   Intel HD Graphics 520
Käyttöjärjestelmä   Windows 10 Pro 64 bit
Takuu   24kk, akun takuu 6kk
Näyttöliitännät   HDMI
Liitännät   LAN ( Kiinteä verkkokortti )
    WLAN ( Langaton verkkokortti )
    Bluetooth
    Kuuloke ja mikrofoni liitäntä
    USB 3.0 ( 3kpl )
    Sarjaportti
    ei web kameraa
    Kortinlukija
DVD asema   Ei
Mitat   34.5 x 27.2 x 2.98cm
Paino   1.99 kg
Mukana   Laturi ja virtajohto

 

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Käytetyt kannettavat, Näytön koko 14"